La tranquil·litat de comptar amb un bon equip

L’empresa

EADe consultors va ser fundat a l’any 1979 per l’advocat Gabriel Aliana de Paula i l’economista Jordi Vilalta i Miquel, amb la vocació de donar serveis fiscals, jurídics i econòmics a l’empresa.

La nostra filosofia

IMPLICACIÓ I COMPROMÍS

Compartim els objectius dels nostres clients i els convertim en objectius comuns.

PROFESSIONALITAT I MOTIVACIÓ

Ens mou la formació contínua i la superació tècnica del nostre equip.

TREBALL EN EQUIP I PROACTIVITAT

La interacció de diferents especialitzacions és la garantia de resultats excel·lents.

L’equip

Socis fundadors

Àrea jurídica

Gabriel Aliana

Advocat. Llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona l’any 1979 i col·legiat a Lleida des de l’any 1980.

Compta amb àmplia experiència professional en la consultoria i assessorament d’empreses en matèries mercantils, tributàries i administratives, especialitzat en dret societari i successori, contractació civil i mercantil.

Àrea econòmica-fiscal

Jordi Vilalta

Economista. Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona l’any 1978. Està especialitzat en aspectes fiscals, econòmics i financers.

És professor associat a la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida, en el Departament d’Administració d’Empreses i Gestió Econòmica dels Recursos Naturals (AEGERN), on imparteix l’assignatura de Planificació Fiscal.

Imparteix classes en el Màster de Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió de la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida.

És membre del Col·legi d’Economistes de Catalunya on ha estat President de la Seu Territorial de Lleida en el període 1996-2007.

Socis

Àrea jurídica

Gerard Canals

Advocat. Llicenciat en dret per la Universitat de Lleida l’any 2002 i col·legiat a l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de Lleida des de l’any 2003, havent cursat també la Pràctica Jurídica a l’esmentat Col·legi.

Està especialitzat en l’assessorament jurídic integral d’empreses mercantils i amb una dilatada experiència en l’assessorament de entitats sense finalitats lucratives, ostentant el càrrec de secretari en diferents òrgans d’administració.

Compta amb una amplia experiència processal, assumint la direcció lletrada en procediments judicials en les diferents jurisdiccions.

Àrea laboral

Mavi Rodríguez

Economista. Diplomada en Empresarials i llicenciada en Administració i Direcció d’Empreses per la Universitat de Lleida l’any 1996 i 1998, respectivament.

Especialitzada en assessorament laboral a empreses i particulars, amb àmplia experiència professional en assessorament en polítiques salarials d’empreses, beneficis en la contractació de persones i en processos laborals d’empreses en dificultats.

Àrea econòmica-fiscal

Laia Vilalta

Montserrat Plaza

Jordi Palau

Beatriz Gallart

Lídia Morell

Fatima El Ouali

Esmeralda Cano

Olga Aige

Àlex Lara

Àrea jurídica

Clàudia Aliana

Íngrid Miñano

Marta Civit

Nerea Balboa

Paula Nogué

  • Estudiant de doble Grau en Dret i Administració i Direcció d’Empreses

Àrea laboral

Albert Cervera

Maika Montañola

Laura Oliva

Pilar Ayala

Eva Pena

Mihaela Padureanu

Administració i comptabilitat

Mª Teresa Ruiz